Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Domnívám se, že bylo již mnohokrát jasně řečeno, že ponechání nádraží na jeho místě nepřináší téměř žádný z uvedených problémů, které by je měly údajně doprovázet. Vlaky se tam vejdou, bude zachována navazující doprava a zůstane oddělení nákladní a osobní dopravy, aby nebylo třeba nákladní vlky posunovat kolem nástupišť s čekajícími cestujícími. Tramvaje nepřestanou jezdit na Křenovou a nebude třeba bourat Petrov, budovu hotelu Grand ani starou budovu nádraží.

2 0
možnosti
JD

Pane Zítka evidentně vůbec nerozumíte problému přesunu nádraží a s tím spojeným přitroublým referendem. Bohužel více nemůžu na Váš článek reagovat, jelikož nemá žádnou informační hodnotu a i to málo je naprosto zcestné. Pouze papouškujete informace od Zelených a zelených aktivistů.

Ocituji Vám zde výrok jednoho z organizátorů referenda a to aktivistu z povoláni Miroslava Patrika, který mimo jiné škodí po celé ČR.

„Referendum je nejspolehlivější cesta, jak projekt definitivně pohřbít a uvolnit městu ruce k jiným prioritám.“(tisková zpráva přípravného výboru místního referenda ze dne 19. 8. 2013)

0 0
možnosti
Foto

Pane Dittrichu, děkuji za posouzení toho, zda něčemu rozumím nebo ne. Věřte, že o tom vím dost a nadpis vyjadřuje můj názor. Ne pana Patrika ani žádných zelených aktivistů. Váš názor jsem se z komentáře nedozvěděl, ani to, co je zcestné na mém článku.

0 0
možnosti
Foto

J52a83k26u95b 34R94o26t31h

18. 3. 2016 10:05

Správně. Odsun nádraží o 800 metrů z centra na periférii (slova jednoho z brněnských aktivistů) nedopustíme. ;-D;-D;-D

Mimochodem, to autobusové nádraží (hned za kolejemi) spojené s tramvají a vlakem vcelku krátkým nadchodem/podchodem je taky na periférii?

0 0
možnosti
LU

Je to tak. Ve velkoměstě, kde je rozdíl mezi centrem a periférií (nebo rovnou polemi za městem) 800 m, se rozhodně nevyplatí pouštět se do nějakých větších akcí.

0 0
možnosti
MP

Na to není třeba názor "dopravního experta" stáčí se zeptat brňanú že odsun nádraží je blbost, totiž jedno nádraží na špatném místě už máme autobusové .

3 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 839x
Dopravní odborník. Člen prezídia Svazu cestujících ve veřejné dopravě.

Poskytovatel služeb pro sportovce 

mz-sport.cz

Atlet, běžec, maratonec. 

http://rozbehamevary.cz

 

Člen výkonného výboru Karlovarského krajského atletického svazu

Předseda atletického klubu ŠAK Chodov, člen volného sdružení ŠAK CHODOV MARATON TEAM