Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Moc se mně líbí Vá !výkřik: " ....a nedovolil přenášení problémů dopravců (nedostatek řidičů a zvýšení jejich mzdy) na peněženky cestujících...". Hmmm - a na koho se má přenést? Jediný, kdo je zde je daňový poplatník. Vám se zdá, že máme malé daně?

1 0
možnosti
Foto

Když se ČSSD dostala k moci, i přes její volební sliby si musíme zvykat, že vyšší platy řidičům nezaplatí Sobotka a ani jeho zadlužená ČSSD a ani stát, ale samotní občané (tedy i ti, kteří ČSSD vůbec nevolili).

2 0
možnosti
MB

Navýšení cen jízdného je v pořádku a probíhá plně v režii ČSSD. Zvýšil jsem ti mzdu - tedy mne miluj ! Že jsem ti nic nedal - to neřeš ! Máš se lípe ! Jinde to řeší ze svých zdrojů, prostě park a chodník před barákem opět nebude opraven ... Úchylné snahy oranžových o dalším ničení střední třídy budí trpný úsměv - Co jsme lékaři v pondělí přidali - mu ve středu vezmeme ... Zvyšování mezd je žádoucí - nastupující inflace přes 2% to zase sežere zpět ... Západ doženeme hravě - Dáváme Stát do pořádku ! Jóó a přijďte k volbám - jsme strašně zadlužení - Vaše ČSSD ... ! :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 839x
Dopravní odborník. Člen prezídia Svazu cestujících ve veřejné dopravě.

Poskytovatel služeb pro sportovce 

mz-sport.cz

Atlet, běžec, maratonec. 

http://rozbehamevary.cz

 

Člen výkonného výboru Karlovarského krajského atletického svazu

Předseda atletického klubu ŠAK Chodov, člen volného sdružení ŠAK CHODOV MARATON TEAM